Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Mac'a? [cena do 1500$]i

Tshibe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D. Niech sie inni też wypowiedza. Ja powiem tyle,że w stanach za ten sprzet to moga za pensje kupic go a w Polsce nie da rady u nich 4800zł a u nas 7 tys.To jest masakra ;/.

I pytanie czy ten mac ma CD-ROM?.

Jeśli chcesz szpanić napisałem Apple i logiem nadgryzionego jabłka to bierz.

O już sie zaczyna, apple to tylko do szpanu? Wiekszośc tak właśnie mysli i to mnie denerwuje ;(

A i pytanie czy ten mac jesli bym postawił 2 system dałby rade np.LoL albo Mc na full?

Opublikowano
O już sie zaczyna, apple to tylko do szpanu? Wiekszośc tak właśnie mysli i to mnie denerwuje ;(

Bo za o wiele niższą cenę ma się tego samego laptopa co Macbook

Opublikowano

Alienware? hahah po co mi cos takiego wazace 5kg.To jak bym bral stacjonarnego pod pache.Taki laptop mi nie jest potrzebny.Ja nie mam zamiaru napier**** w gry calymi dniami.Ten komputer to 20min pracy i potrzebuje ładowarki.Zastanów sie co piszesz.Alienware haha :D

Opublikowano

Uwazaj na słowa, nie pozwalaj sobie. Co może powiesz ze on kur** jest lekki? On wazy tyle prawie co stacjonarny.Ja do dela nie jestem nastawiony.Moj tata ma dela za 8tys, a byłgorszy niz Vaio 3 letni.

Opublikowano

Bierz maca, może i płacisz za logo, ale przynajmniej masz pewność, że bierzesz sprzęt z najwyższej półki a nie bullshit.

Jak się pyta czy warto kupić maca, to nie wypierdalajcie z tym, że taniej dostanie inny bullshit, skoro się pyta to go pewnie stać i ciekawi go specyfika komputera, nie kosztorys...

Osobiście naprawdę polecam, mam MB w drugim domu i sprawuje się naprawdę zajebiście :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bierz maca, może i płacisz za logo, ale przynajmniej masz pewność, że bierzesz sprzęt z najwyższej półki a nie bullshit.

Jak się pyta czy warto kupić maca, to nie wypierdalajcie z tym, że taniej dostanie inny bullshit, skoro się pyta to go pewnie stać i ciekawi go specyfika komputera, nie kosztorys...

Osobiście naprawdę polecam, mam MB w drugim domu i sprawuje się naprawdę zajebiście :)

Wrescie jakaś porządna osoba :D. Pytanie czy duza jest roznica pomiedzy Macbook Pro a Air?

Opublikowano

Porządna osoba bo popiera cb i twoje chore teorie? No chyba nie. Ten Mac nie nadaje się do gier, a tym bardziej do Photoshopa.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tego ci nie powiem ze 100% pewnością, bo mam pro, ale słyszałem, że air dzieli od niego ogromna przepaść pod względem sprzętowym.

Jeśli cię stać to polecam brać pro :)

Porządna osoba bo popiera cb i twoje chore teorie? No chyba nie. Ten Mac nie nadaje się do gier, a tym bardziej do Photoshopa.

Nie powiedziałbym, na wersji kupionej za 4000 spokojnie odpalam chociażby Skyrima, a z PS-em nie ma najmniejszych problemów :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Flap haha,zes kurwa dojebał do pieca maci sa wlascie do grafiki,do programowania.Widac ze sie kur** znasz, widać ze nie masz pojecia co to jest mac.Maja lepszy system. na ktorym szybciej chodzi np.Photoshop

Opublikowano

jak widać głupich nie brak co w życiu nawet na oczy OS w działaniu nie widzieli, jako w pełni 64bitowy system jest o wiele szybszy i wydajniejszy niż jakikolwiek windows nawet na lepszym sprzęcie.

system jest IDEALNIE dostosowany dla grafika, muzyka, świetnie nadaje się do robienia animacji komputerowych i obrazów renderowanych 3D w wysokiej jakości w czasie rzeczywistym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie powiedziałbym, na wersji kupionej za 4000 spokojnie odpalam chociażby Skyrima, a z PS-em nie ma najmniejszych problemów :)

Mój post był dostosowany do tej wypowiedzi ;)

@Up

NA co ci idealnie dostosowanym systemie dla grafika jak karte graficzną będzie miał integre?

@Down

Dosyć tego nie będziesz mnie obrażał, raport.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

a co ma karta do grafiki?

TO NIE JEST WINDOWS który nawet nie jest w pełni 64bitowym systemem , ze swoimi pozostałościami ze starych systemów i wymagający mocnych procesorów graficznych do obróbki

OS na MAC to samo zrobi szybciej nawet z o wiele gorszą grafiką na pokładzie bo tu obliczeniami zajmuje się system wykorzystując pełną moc wszystkich rdzeni procesora, a nie jak windows który ledwo dwa obsłuży i to w dedykowanej aplikacji specjalnie napisanej dla niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Robem , nigdy nie widziałem macbook'a ? Hyhy , tak się składa że akurat go miałem i nadaje się tylko do pracy BIUROWEJ Czyli office a nie photoshop czy gry... W dodatku jest tak chudy że po dłuższej pracy mogę smażyć na nim kotleta... więc eot ... (Tak to jest ten sam model)... Do Photoshop'a jest komputer do gier również ... Tak więc w Apple MacBooki są po prostu zwykłymi laptopami przystosowanymi do OS zamknięte w smuklej obudowie... Oto cały sekret :O

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...